Apple etkinliğine saatler kaldı! Hangi ürünler tanıtılacak?

Apple bugün ‘One More Thing’ etkinliğini düzenleyecek. Geçtiğimi ay iPhone 12 serisini tanıtan teknoloji devinin bu akşam Türkiye saatiyle 21:00’da gerçekleştireceği etkinlikte hangi ürünlerin tanıtılacağı merak ediliyor. Apple’ı

TEKNOLOJİ 10.11.2020 15:58:13 0
Apple etkinliğine saatler kaldı! Hangi ürünler tanıtılacak?

Apple iPhone ve iPad’lerde A serisi islemciler ile ciddi bir basari elde etti. ARM islemcilere geçis ile bilgisayarlarinda da büyük performans artisi ve basari bekleniyor. Hali hazirda Mac modellerinde kullanilan Intel islemcilere kiyasla güç tüketiminin azalacagi, ancak performansin artacagi vaat ediliyor. Ayni zamanda ARM’a geçis ile iOS uygulamalarinin bu bilgisayarlarda çalismasinin önü açilacak.

 

 

Apple, ARM islemciye geçis yapacagini ilk kez WWDC 2020 etkinliginde duyurmus ve yil sonuna kadar ilk modeli piyasaya sürmeyi planladigini belirtmisti. Bu kapsamda bugün ARM Mac veya Mac’lere kesin gözüyle bakiliyor.

Islemci disinda yeni kulaklik ve aksesuarlar tanitilabilir

 

 

Mac kullanicilarinin merakla bekledigi Big Sur güncellemesinin bu aksam yayinlanmasi bekleniyor. En kötü ihtimalde macOS Big Sur çikis tarihinin duyurulmasi bekleniyor. Yani kullanicilar bu konudaki sessizligin bozulmasini istiyor.

Etkinlikte sadece Mac’lerin tanitilacagini söylemek pek dogru olmaz. Sizintilara genel olarak baktigimizda yeni bir kulaklik (AirPods Studio olarak aniliyor) ve AirTag gibi çesitli aksesuarlar da tanitilabilir.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.