Apple İstanbul’da üçüncü mağazasını açtı!

Apple, İstanbul’daki üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi’nde açtı. Apple CEO’su Tim Cook ise açılışı Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Tesla CEO’su Elon Musk bu paylaşıma ise 'Apple Temizleme Bezi'ne gönderme yaparak cevap verdi.

TEKNOLOJİ 23.10.2021 11:58:17 0
Apple İstanbul’da üçüncü mağazasını açtı!

Apple, Istanbul’daki üçüncü magazasini açti. Apple CEO’su Tim Cook, haberi Twitter hesabi üzerinden duyururken, Elon Musk’tan dikkat çeken gönderme geldi.

 

ISTANBUL’DAKI 3’ÜNCÜ MAGAZASI

Apple, Zorlu Center ve Akasya AVM'nin ardindan Istanbul'daki 3. magazasini Kadiköy'de Bagdat Caddesi'nde açti.

 

TWITTER HESABI ÜZERINDEN DUYURDU

Sirket CEO'su Tim Cook, açilisi Twitter'dan yaptigi paylasimla duyururken 'Size Apple Bagdat Caddesi'ni tanitayim, Istanbul'daki yeni güzel magazamiz. Bu enerjik grubun bir parçasi oldugumuz için sevinçliyiz ve bu spektekülar alanda müsterilerimizi karsilamak için sabirsizlaniyoruz' ifadelerini kullandi.

 

ELON MUSK’TAN DIKKAT ÇEKEN PAYLASIM

Twitter'i son derece aktif kullanan ve siradan kullanicilarin bile tweet'lerine siklikla yanit veren Tesla CEO'su Elon Musk, Cook'un paylasimina yanit vermeyi de atlamadi.

 

“APPLE BEZI’NI GÖRÜN”

Apple'in geçtigimiz günlerde Türkiye'de de satisa sundugu 199 liralik 'Apple Temizleme Bezi'ne gönderme yapan Musk, 'Gelin Apple Temizleme Bezi'ni görün' tweet'ini atti.

 

199 LIRADAN SATISA ÇIKARDI

Apple 18 Ekim'deki lansmanda yeni ürünlerini tanitmisti. Tanitilan ürünler arasinda Macbook Pro, AirPods 3, M1 Pro, M1 Max, HomePod mini, Apple Music Voice Plan yer alirken, tanitim yer almayan 'Apple Temizleme Bezi' de Apple'in internet sitesinde 199 liradan satisa çikarilmisti.

 

GÜVENLI VE ETKILI

Apple Türkiye sitesinde bezin tanitimi için su ifadelere yer verilmisti: Asindirmayan yumusak malzemeden üretilen Parlatma Bezi, nano-texture cam dahil tüm Apple ekranlarini güvenli ve etkili bir sekilde temizler.

 


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.