ASENA 4 GÜNDÜR KAYIP

Antalya’da 4 gün önce ablasına, “Kuzum hakkını helal et. Kendinize iyi bakın, sizi seviyorum. Yeğenime iyi bak” mesajını atarak, ortadan kaybolan ve bugün 19 yaşına giren Asena Cankabaktepe’nin gözü yaşlı çaresiz annesi, “Kızı

ASAYİŞ 24.11.2019 17:22:37 0
ASENA 4 GÜNDÜR KAYIP
Edinilen bilgilere göre olay, 20 Kasim Çarsamba günü Kepez ilçesine bagli Günes Mahallesi’nde saat 18.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, Asena Cankabaktepe (19) ablasi Fatma Akbel’e (22) pazarda satmasi gereken kiyafetleri götürmek için evden çikti. Elinde kiyafet dolu hurçla ablasinin evine dogru yürüyen Cankabaktepe, ablasinin evine varamadan kayboldu. Cankabaktepe, ayni gün saat 18.22’de ise en büyük ablasina, “Abla anahtar kapinin önündeki beyaz ayakkabinin içinde. Kuzum hakkini helal et. Kendinize iyi bakin, sizi seviyorum. Yegenime iyi bak” mesajini atarak, telefonunu kapatti.
Genç kizin ailesi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. 4 gündür kizlarindan haber alamayan aile, gözü yasli sekilde kizlarindan gelecek iyi bir haberi bekliyor. Kizi Asena’yla hiçbir problemlerinin olmadigini belirten anne Meral Ünal, ikinci esi Kadir Ünal’in oglu olan üvey kardesi Orhan Ünal’la (26) kizinin sözlü oldugunu söyledi. Kiziyla Çarsamba gününe kadar telefonla iletisim kurdugunu dile getiren anne Ünal, “Beni o gün aradi. Babasina alinmasi gereken bir ilaç vardi. ‘Anne ben ilaci aldim’ diyerek beni aradi. O gün ablasi Fatma Akbel’e kahvaltiya gitti, sonra bize geleceklerdi. Ablasinin bizde esyalari vardi. Kizim ablasinin evinden çikiyor. Ablasi da o sirada kahve hazirliyor. Bizim evden ablasina gidecek olan kiyafetleri alarak çikti. En son görüntüleri o sekilde” dedi.

 Kizinin hayatindan endise duydugunu ifade eden Meral Ünal, “Benim kizim kendi istegiyle gitmis olsa bana mutlaka ulasirdi. Ne esimden, ne sözlüsünden, ne de benden 5 dakika ayrilan birisi degildir. Ben kizimin bulunmasini istiyorum. Iyi veya kötü bulunmasini istiyorum” diye konustu.
Asena’nin arkadaslariyla irtibata geçtigini söyleyen anne Ünal, kizinin biri tarafindan tehdit mesajlari aldigi bilgisine ulastigini kaydetti.

Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.