ASKİ Çalışmaya devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla başlatılan çalışma çerçevesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü-ASKİ ekipleri, Didim’de Akbük yolu Cumhuriyet Caddesi’nde a

TURİZM 14.10.2015 17:20:12 0
ASKİ Çalışmaya devam ediyor

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimatiyla baslatilan çalisma çerçevesinde Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlügü-ASKI ekipleri, Didim’de Akbük yolu Cumhuriyet Caddesi’nde alt yapi çalismalarini sürdürüyor.

Bir süre önce ASKI Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay ve ASKI heyetinin inceleme yaptigi Cumhuriyet Caddesi’nde çalismalar üçüncü haftasina girdi. Didim-Akbük yolu üzerinde kanalizasyon ev yagmur suyu çalismalari tüm hiziyla devam ederken, Asiri yagislardan en çok etkilenen bölgelerin basinda gelen Cumhuriyet Caddesi’nde ASKI 828 metre uzunlugunda kanalizasyon hatti çalismasinin yani sira 718 metresinde 800’lük, 110 metresinde 600’lük ve 312 metresinde 500’lük boru kullanilarak toplam 1140 metrelik yagmursuyu hatti yapacak.

Bölgedeki çalismanin toplam uzunlugu ise 1968 metre olacagi ögrenilirken çalismalarin 1 ayda tamamlanmasi bekleniyor.Öte yandan ise Inönü Bulvari, 75. Yil Sanayi Sitesi ve Avcilar Çukuru için de önincelemelerin tamamlandigi, malzeme tedarik edildigi ve çalismalarin kisa süre sonra baslayacagi da ögrenildi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.