Balıkçı Kenan'dan Müjde !

Karnesini getiren tüm öğrenciler hem ücretsiz balık ekmek yiyebilecek hem de ücretsiz Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ni gezebilecek.

ÇOCUK 17.01.2019 17:56:54 0
Balıkçı Kenan

Beylikdüzü'nde yarim asra yakin süredir balikçilik yapan Balikçi Kenan Balci, yari yil tatilinde karnesini getirip gösteren tüm ögrencilere ücretsiz balik ekmek sözü vererek, Türkiye'nin tek Deniz Canlilari Müzesi'ni yine ücretsiz gezme imkani sunacagini söyledi. 
Türkiye Deniz Canlilari Müzesi, mumyalanarak sergilenen binden fazla balik türünü meraklilarin seyrine sunuyor. Beylikdüzü'nde bulunan Türkiye'deki tek deniz canlilari müzesinin kurucusu Balikçi Kenan Balci, dün müzede Kur'an Kursu ögrencilerini agirladi. Ziyarete AK Parti Beylikdüzü Belediye Baskan Adayi Mustafa Necati Isik'ta eslik etti. Ögrenciler birbirinden farkli balik türünü yakindan görme imkani buldu. Balikçi Kenan Balci tarafindan ayrica ögrencilere balik türleri hakkinda bilgilerde verildi.

 


'Bu müze Beylikdüzü'nün kent kültürüne katki saglayabilmek için çok önemli'


Gençlerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Baskan Adayi Mustafa Necati Isik, 'Genç kardeslerimizle bizleri bir araya getiren,bölgemizin degerli esnafi Balikçi Kenan'a tesekkür ediyoruz. Burada çok ciddi ve güzel bir müze var. Bu müzenin Beylikdüzü'nün kent kültürüne katki saglayabilmek amaciyla durmasi bizim için çok degerli. Bizlerde ögrencilerin hem bayram havasindaki tatilini kutlamak hem de ögrencilerin bu güzel günlerinde yanlarinda olmak istedik. Beylikdüzü Belediye Baskan Adayi olarak burada kentin gelecegine estetigine, kültürüne, yatirim, vizyon ve deger katabilecegini inandigimiz için ciddi hayallerimizle projelerimiz ile yola çiktik. AK Parti hayalleri hedeflere hedefleri gerçeklere dönüstürebilen bir parti oldugu için bizlerde burada Beylikdüzü'nde Belediye Baskan Adayi olarak bu hedeflerimizi gerçege dönüstürmek için önümüzdeki 5 senenin planlamasini yapabilmek için bu yola çiktik. Tekrar bu güzide eseri Beylikdüzü'ne kazandiran kiymetli bölge esnafimiza tesekkür ediyoruz' dedi.


'Karnesini getiren ögrencilere ücretsiz balik ekmek verecegiz'


Balikçi Kenan Balci ise çocuklarin mutlu olabilecegi bir etkinlik gerçeklestirdiklerini ifade ederek, 'Ben çocuktum birisi bana toplu igne verse bile mutlu olurdum. Onu unutamazdim. 50 sene geçmis bir igne vereni bile unutamiyorum. Çocuklarda Balikçi Kenan agabeylerini unutmasin diye bu güzel tatil gününde, bayram gününde her ögrencimize ücretsiz gezi imkani sunuyoruz. Ayrica buraya gelen ögrencilerimize yine ücretsiz balik ekmek verecegiz' dedi.
Öte yandan müzeyi gezip ücretsiz balik ekmek yeme imkani bulan ögrenciler ise duygularini anlatti.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.