BAŞKAN BOZKURT SÖMESTİRDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Esenyurt Belediyesi’nin ‘Sömestir Etkinlikleri’ kapsamında, bisiklet ve taekwondo derslerine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, önce öğrencilerle bisiklet sürdü, sonra taekwondo yaptı.

ÇOCUK 27.01.2020 14:51:42 0
BAŞKAN BOZKURT SÖMESTİRDE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, sömestir etkinlikleri çerçevesinde Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün, bisiklet ve taekwondo kurslarinda egitim alan ögrencilerin dersine katildi. Esenyurtlu çocuklarla Turgut Özal Stadyumu’ndan Yesil Vadi’ye kadar uzanan bisiklet yolunda sürüs deneyimi yasayan Baskan Bozkurt’a, Baskan Yardimcisi Ali Susuz ve zabita ekipleri bisikletleriyle eslik etti. Daha sonra Imam Hatip Kapali Spor Salonu’nda taekwondo dersine katilan Baskan Bozkurt, dobok giyip sporcularla antrenman yapti. Ders sonunda, Baskan Bozkurt ögrencilere sömestir etkinlik sertifikalarini vererek, spor ve sanat dolu bir tatil diledi.

 

ESENYURT’A 4 KILOMETRELIK BISIKLET YOLU

 

Bisiklet kullaniminin önemine deginen Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, bisikletin etkin bir ulasim araci oldugu söyledi. Baskan Bozkurt, “Uzun yillardir bisiklete binemiyordum. Bu yüzden bugün benim için keyifliydi. Ayrica piril piril gençlerimizle birlikte olmak çok güzeldi. Bundan sonraki süreçte daha çok spor, sanat ve insan odakli isler yapacagiz. Bisiklette bunlardan bir tanesi, gençler, çocuklar daha fazla etkinlik yapacagiz. Bisiklet yollariyla ilgili de bizim bir çalismamiz var. Haramidere yolu boyunca yaklasik 4 kilometre boyunca bir bisiklet parkuru yapmayi düsünüyoruz. Bu bittigin de Esenyurtlular çok rahat bir sekilde o parkuru kullanabilecekler. Bisiklete binmek çok keyifli bir sey ayni zamanda sagliga faydali, bir de ulasim açisindan kisa mesafelerde insanlar?in çok rahatlikla kullanabilmesi lazim. Bunu biraz daha hayatin içine sokmaya çalisacagiz” dedi.

 

“UMUDUMUZUN EN BÜYÜK KAYNAGI GENÇLERIMIZ”

 

Esenyurt’ta birçok alanda spor egitimi verdiklerini belirten Baskan Bozkurt, “Esenyurt’un çok sorunu var ama umudumuz da var. Umudumuzun en önemli kaynagi genç nüfusumuz. 0-19 yas arasinda 320 bin, 19-35 arasinda 300’ün üzerinde vatandasimiz var. Bizim en öncelikli konumuz bunlara hitap etmek, hayatin içinde bunlari güçlendirmek. Daha kendilerini ifade edebilir hale getirmek. Sporda bu alanlardan biri, belediye olarak birçok alanda spor egitimi veriyoruz. Taekwondo bransinda da uluslararasi düzeyde ülkemizi temsil eden sporcularimiz var. Sporcularimizi desteklemeye devam edecegiz” diye konustu.

 

Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.