Ben Affleck: Sinema dünyası değişecek

Ben Affleck, salgın sonrasında sinemada değişiklikler olacağını vurgulayarak, düşük ve orta bütçeli filmlerin sinema salonlarında şans bulamayacağına, sadece Marvel filmleri gibi büyük bütçeli filmlerin gösterileceğine inandığını

SANAT 29.10.2020 17:21:27 0
Ben Affleck: Sinema dünyası değişecek

Ben Affleck, salgin sonrasinda düsük ve orta bütçeli filmlerin sinema salonlarinda sans bulamayacagina, sadece Marvel gibi büyük bütçeli filmlerin gösterilecegine inandigini söyledi.

 

Affleck, The Town ve Argo gibi orta bütçeli filmlerin vizyonda gösterilme ihtimâlinin zor olacagini ifade etti.

 

Yildiz oyuncu konu hakkinda su ifaeleri kullandi: “Bence dramalarin ve orta bütçeli filmlerin sinemalarda gösterilmesi çok ama çok zor olacak.

Devasa filmlerin genis çapta dagitildigini ya da birkaç sinemada küçük prestijli dagitimlarla vizyona giren ancak çogunlukla dijitalde gösterilen küçük filmler göreceksiniz.'

 

Affleck, alkol bagimliligi ile bogusan bir basketbol koçunu canlandirdigi, salgindan önce ABD’de vizyona giren ancak kisa bir süre sonra VOD platformlarinda gösterilen The Way Back filmi hakkinda da konustu.

Karantina sürecinde insanlarin evden film izlemeye alistigini açiklayan oyuncu, bu durumun The Way Back açisindan yararli bir sey olduguna vurgu yapti.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.