Beylikdüzü'nde silahlı banka soygunu

Beylikdüzü'nde silahlı banka soygunu, 80 bin dolar çalıp kaçtılar Beylikdüzü'nde motosikletli iki soyguncu girdiği bankadan 80 bin dolar para çalarak kayıplara karıştı.

DİĞER 28.05.2022 10:43:09 0
Beylikdüzü

ISTANBUL - Beylikdüzü'nde motosikletli iki soyguncu girdigi bankadan 80 bin dolar para çalarak kayiplara karisti. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, soygunculari yakalamak için çalisma baslatti.

Olay, saat 17.00 siralarinda Beylikdüzü OSB Mahallesi Açelya Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mesai saatleri içinde motosikletle gelen ve henüz kimlikleri belirlenemeyen silahli 2 sahis bir bankanin içine girdi. Içeride çalisan personeli silahla tehdit ederek kasadan 80 bin dolar çalan sahislar hizla olay yerinden uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alarak bankanin içinde inceleme yapti. Içeride parmak izi ve bazi delilleri toplayan polis, bunlari incelemek üzere Emniyet'e geçti.

 

Öte yandan, olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybi olmazken, ekipler kaçan hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti.

Çevre isletmede personel olan Soner Yildirim, '2 kisilermis sanirim. Mesai saatinde giriyorlar. Neyle kaçtiklari henüz belli degil. Inceleme yapiyorlar içeride. Silah sesi duymadik özellikle. Yaralanan yok. Cüzi miktarda para alinmis' dedi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.