BEYLİKDÜZÜ ZABITALARI MİNİKLERE MESLEKLERİNİ ANLATTI

Beylikdüzü Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi’nin öğrencileri zabıta mesleğini Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarından dinledi. Zabıtalar, çocuklara özellikle seyyar satıc?

ÇOCUK 19.02.2020 15:31:53 0
BEYLİKDÜZÜ ZABITALARI MİNİKLERE MESLEKLERİNİ ANLATTI

Beylikdüzü Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olarak hayata geçen ve faaliyet gösteren Sehit Ögretmen Senay Aybüke Yalçin Gündüz Çocuk Bakimevi, ögrencilerinin zabita meslegini tanimasi ve ögrenmesi adina Beylikdüzü Belediyesi zabitalarini miniklerle bir araya getirdi. Etkinlik kapsaminda zabitalar, kendilerini ve mesleklerini tanitirken çocuklarin özellikle sokaklarda satilan yiyeceklere karsi dikkatli olmalari gerektigini ve bu ürünlerin denetlemesinin zabitalar tarafindan yapildigini anlatti. Ayni zamanda olasi kaybolma durumlarinda çocuklara dikkat etmeleri gereken noktalari anlatan zabitalar, çocuklarin böyle bir durum yasadiklarinda kendilerine ulasmalarini söyledi.

 

Çocuklar ilgiyle dinledi

 

Mesleklerin tanitimina yönelik etkinliklerin çocuklar için önemini vurgulayan ve kadin zabitalari göstererek sadece erkeklerin degil kadinlarin da bu meslegi yapabilecegini söyleyen Sehit Ögretmen Senay Aybüke Yalçin Gündüz Çocuk Bakimevi Sorumlusu Nevriye Gürel ise, “Çocuklarin farkli meslek gruplarini tanimasi için bu meslekleri icra edenleri okulumuzda agirliyor ve anlatmalarini rica ediyoruz. Beylikdüzü Belediyesi zabitalarina bugün geldikleri için tesekkür ediyoruz. Çocuklarimiz bu meslegi tanimanin yani sira yapmalari ve dikkat etmeleri gereken noktalari da ögrendi ”dedi. Çocuklarin zabitalari oldukça ilgi ve merakla dinledigi etkinlik sonunda ise minikler zabitalarin dagittigi bayraklarla hep bir agizdan Izmir Marsi’ni söyledi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.