BEYOĞLU'DA 9 KİŞİ NARKOTİKTEN İÇERİ ALINDI

İstanbul Beyoğlu’nda düzenlenen operasyonda, otomatik silah, sahte Amerikan doları ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ 27.12.2019 12:46:15 0
BEYOĞLU

Istanbul Beyoglu'nda düzenlenen operasyonda, otomatik silah, sahte Amerikan dolari ve uyusturucu madde ele geçirildi. Baskinlarda 9 süpheli yakalandi.

 

Güvenlik kaynaklarinca aktarilan bilgilere göre; Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, uyusturucu ile mücadele kapsaminda Firuzaga Mahallesindeki bir evi takibe aldi. Yapilan çalismalarin ardindan 18 Aralik tarihinde aksam saatlerinde eve girip çikan Recep T. adli süpheliyi gözaltina alarak sorguladi. Recep T.'nin üzerinde yapilan aramada bir miktar metamfetamin diye tabir edilen uyusturucu madde ele geçilirdi. Bu kez Recep T.'nin girip çiktigi adrese baskin düzenleyen polis, Yasin Ç., Betül A., Serkan A. ve Duran K. adli 4 zanliyi gözaltina aldi. Söz konusu evde yapilan aramalarda ise, 30 gram metamfetamin maddesi, 22 uyusturucu hap, 2 uyusturucu madde kullanma düzenegi, 2 siringa, 8 cep telefonu ve uyusturucu madde satisindan elde edildigi iddia edilen 5 bin 300 lira para ele geçirildi.

 

Gözaltina alinan süphelilerin sorgudaki ifadelerinden yola çikan polis, Fatih'te üçüncü bir operasyona daha imza atti. Gözaltindaki süphelilerin, uyusturucu maddeyi Fatih'e bagli, Aksaray'da bulunan Inkilap Caddesindeki 2 ayri is yerinden temin ettikleri bilgisi alindi. Bu itiraflar üzerine söz konusu is yerlerine operasyon düzenleyen emniyet ekipleri, Emre S. , Furkan S., Mehmet S. Ve Faysal Ö. adli süphelileri yakalayarak gözaltina aldi. Baskina ugrayan adreslerde yapilan aramalarda 1 seyyar dipçikli otomatik silah, ruhsatsiz 2 tabanca, 85 mermi ve 100'lük banknot halinde 25 tane sahte 100 Dolar ele geçirildi.

 

Yürütülen sorusturma kapsaminda gözaltina alinan süpheliler emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Yasin Ç. Ve Betül B. çikartildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Ayni sorusturma kapsaminda gözaltina alinan süphelilerden Serkan A. , Duran K. , Furkan S. , Emre S. ve Faysal Ö. çikartildiklari mahkemece adli kontrol sartiyla, Mehmet S. ve Recep T. ise tutuksuz yargilanmak üzere serbest kaldi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.