BEYOĞLUN'DA TELEFON HIRSIZLIĞI

Beyoğlu’nda yolda yürürken bir kişiye sarılarak cep telefonunu çalan şahıs, güven timleri tarafından yakandı. Beyoğlu'nda yolda yürürken bir kişiye sarılarak cep telefonunu çalan şahıs, güven timleri tarafından yakandı. Şüpheli

ASAYİŞ 19.02.2020 15:56:19 0
BEYOĞLUN

 

Istanbul Emniyet Müdürlügü Güven Timleri Sube Müdürlügü ekipleri, 6 Subat saat saat 23.40 siralarinda Beyoglu Hüseyinaga Mahallesi'nden Kemerhatun Caddesine dogru kosan bir sahistan süphelenerek durdurdu. Sahsin bu sirada yere bir cep telefonu attigi görüldü. Bu esnada görevlilerin yanina gelen Muhammed K. (26) isimli sahis, yakalanan yabanci uyruklu Oussama B. (24) isimli sahsin kendisine sarilmak suretiyle cep telefonunu çaldigini söyledi. Bunun üzerine ekipler, çevrede bulunan güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyip, Oussama B. isimli sahsi gözaltina aldi. Gözaltina alinan sahis emniyette islemlerinin bitmesi sonucu 7 Subat günü sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderdi. Yankesicilik ani da saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.