Büyükçekmece’deki çocuk oyun parklarına yenileri ekleniyor

İstanbul'un kişi başına düşen yeşil alan miktarı en fazla olan ilçesi Büyükçekmece'de çocukların güvenle oyun oynayabileceği aynı zamanda dalından meyve kopartıp yiyebileceği ağaçların yer aldığı oyun parklarının sayısı gün

ÇOCUK 11.02.2020 15:01:57 0
Büyükçekmece’deki çocuk oyun parklarına yenileri ekleniyor

Güzelce Mahallesi’ne yeni kazandirilan 1300 metrekarelik bir alana yapilan park içerisindeki çocuk oyun alani, basketbol sahasi, fitness alani ve meyve bahçeleri hem çocuklar hem de aileleri tarafindan yogun ilgi görüyor.

Çocuklar parkta güvenle oynarken, anne ve babalar da açik hava spor aletlerinden faydalanarak spor yapma imkani buluyor.

 

 

“Çocuklarimizin mutlulugu her seyden önce gelir”

“Hizmetin Temeli Sevgidir” sözüyle bilinen Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, “Ilçemize sürekli yeni çocuk oyun parklari kazandiriyoruz. Yalnizca çocuklarimizi degil, onlari parka getiren ailelerini de düsünerek tasarliyoruz parklarimizi. Çocuklar meyve agaçlarini tanisin, dalindan meyve kopartip yesin diye parklarimiza meyve agaçlari dikerek, ‘Meyve Bahçeleri’ projemizi hayata geçirdik. Çocuklarimizin mutlulugu bizim için her seyden önce gelir. Ilçemize yeni parklar hayata geçirmeye devam edecegiz” ifadesini kullandi.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.