Dezavantajlı Dezavantajlı izcilerin mezuniyet sevinci mezuniyet sevinci

Büyükçekmece Gökkuşağı Dezavantajlılar İzcilik Kulübü öğrencileri mezun oldu.

DİĞER 28.06.2022 10:33:33 0
Dezavantajlı Dezavantajlı izcilerin mezuniyet sevinci mezuniyet sevinci

Büyükçekmece Orhan Veli Sosyal Tesisleri’nde gerçeklesen mezuniyet töreninde Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Nevzat Sezen, Belediye Baskan Yardimcisi Adem Yazir, Baskan Danismani Resit Oral, izci kulübü ögrencileri ve aileleriyle kahvaltida bir araya geldi.

 

Keplerini havaya attilar

 

Büyükçekmece Gökkusagi Dezavantajlilar Izcilik Kulübü Lideri Bedriye Yilmaz nezaretinde uzun bir egitim dönemi sonunda mezun olmaya hak kazanan izciler, keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladi. Izcilere mezuniyet belgelerini takdim eden Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, egitmenleri ve ögrencileri tebrik ederek sunlari söyledi: “Gökkusagi Dezavantajlilar Izcilik Kulübü mezuniyet töreninde ögrencilerimizle bir araya geldik. Bu çocuklarimiz kendilerine imkan tanindigi zaman neleri basarabildiklerini hepimize kanitlamislardi. Sporda, sanatta, egitim ve ögretimde ortaya koyduklari basarili islerinin yani sira Türkiye’nin ilk dezavantajli izcileri olarak da farkindalik yarattilar. Kiymetli egitmenlerimize tesekkür ediyor, ögrencilerimize basari dolu bir hayat diliyorum.’’


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.