EPDK'dan Sharz'a Araç Şarj Lisansı!

Ülkemizde 300 adet şarj İstasyonu ile en geniş yayılıma sahip olan şarj istasyon şirketlerinden bir olan Sharz.net, hız kesmeden yatırımlarına devam ederken, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK tarafından araç şarj işletmecisi lisansı

TEKNOLOJİ 6.07.2022 11:20:21 0
EPDK

Geçtigimiz günlerde yeni uygulanmaya baslanan Sarj Mevzuati maddesine uygun olarak kWs uygulamasina geçen ilk sarj operatörü sirketi unvanina da ulasan Sharz.net'in Genel Koordinatörü Ayse Ece Sengönül, konuyla ilgili görüslerini paylasirken 'Ülkemizin elektrikli araçlar dünyasinda öncü olacak ülkeler arasinda yer alabilmesi için 3 yildir gece gündüz çalisarak üzerimize düsen görevleri yapmaya gayret ediyoruz. 

 

Kamu, özel sektör ve sürücülere elimizden gelen her türlü destegi veriyoruz. EPDK'dan 10 numarali lisansimizi elden teslim aldik.

 

Bugüne kadar ülkemize 20 Milyon TL'lik yatirim yaparak sektöre önemli bir katma deger sagladik. 

 

Ülkemizde elektrikli araçlarin yayginlasmasina ve elektrikli araç çaginda öncü ülkelerden birisi olmasina katkida bulunmak üzere diger 4 sarj agi isleticisi ile birlikte önemli çalismalar yaptik ve bu çalismalarimizin basarili sonuçlar aldigini görmekten gurur duyuyoruz. 

 

EVS sirketi olarak Sharz markasi ile bir sarj agi isletmecisi olmamiz disinda, sarj agi isletmecisi olmak için lisans almak isteyen yatirimcilara sarj isletim sistemi yazilimlarimizi kullandiriyor ve bu sirketlerle bastan sonra çözüm ortakligi yapiyoruz.” dedi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.