ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN KREŞLİ MİNİKLERE MAHREMİYET EĞİTİMİ

Esenyurt Belediyesi, belediye kreşlerinde eğitim alan öğrencilere ‘Mahremiyet Eğitimi’ verdi. Psikolog eşliğinde gerçekleşen eğitimde, çocuklara mahremiyetin önemi ve tehdit altındayken neler yapmaları gerektiği anlatıldı.

ÇOCUK 31.01.2020 12:01:58 0
ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN KREŞLİ MİNİKLERE MAHREMİYET EĞİTİMİ

Esenyurt Belediyesi Kres Müdürlügü, belediye kreslerinde egitim gören ögrencilere yönelik Mahremiyet Egitimi verdi. Belediye bünyesinde hizmet veren Klinik Psikolog Havva Akdemir tarafindan verilen egitimde, kresli miniklere 4 özel bölgenin önemi ve mahrem yerlerin nasil korunmasi gerektigi anlatildi.  Çocuklara kendilerinin ve diger insanlarin özeline saygi duymalari ve bu özeli korumalari, kendileri ve çevreleri ile saglikli sinirlar ortaya koymalari gerektigi gibi konularin aktarildigi egitimde, tehdit altindayken ne yapmalari gerektigi de anlatildi. Kisiye özel bölgelerin gizlenmesinin önemine deginilen programda, çocuklara mahremiyet egitiminin pekismesi için boyama ödevleri verilerek, ailelere konuyla ilgili bilgilendirme notlari dagitildi.

Yetkililer, belediyeye ait 11 kreste, 700 ögrenciye verilen egitimlerin her ay düzenli olarak devam edecegini aktardi.

 

Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.