ESENYURTLU MİNİKLER SÖMESTİR ŞENLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Esenyurt Belediyesi’nin öğrencilerin yarıyıl tatilini daha eğlenceli ve dolu geçirebilmeleri için düzenlediği, ‘Sömestir Şenliği’nde minikler doyasıya eğlenerek okul stresini attı. Şenliğe Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Boz

ÇOCUK 27.01.2020 14:57:43 0
ESENYURTLU MİNİKLER SÖMESTİR ŞENLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Esenyurt Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü, yariyil tatiline giren Esenyurtlu ögrenciler için Sömestir Senligi düzenledi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlige ögrenciler yogun ilgi gösterdi. Senlige katilan Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, gösterileri miniklerle birlikte izledi. Senlige aileleriyle birlikte katilan çocuklar, sahneye çikip sarkilar söyledi, Erkan Obüs’ün animasyon ve jonglör gösterilerini ilgiyle izledi. Etkinlikte ebeveynleriyle birlikte sahnede yarisan çocuklar, Erkan Obüs ve Kukla Çilli’nin gösterisiyle kahkahalara boguldu. Miniklere, ücretsiz olarak pamuk seker ve patlamis misir ikrami da yapildi.

 

“SIZIN IÇIN ÇALISACAGIZ”

 

Senlikte konusma yapan Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, “Bundan sonra hep böyle etkinliklerimiz olacak. Siz çalisip okulunuzu basariyla bitireceksiniz biz de sizin için etkinlikler düzenleyecegiz. Hepiniz çok degerlisiniz. Sizler bizim gelecegimizsiniz. Birbirinizi çok sevin, ayirmayin, birbirinize deger verin ve derslerinize çok çalisin. Sizi çok seviyorum. Bizler sizin daha iyi sartlarda yasayabilmeniz için sürekli çalisacagiz” dedi.

 


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.