ESENYURTLU MİNİKLERE FARKINDALIK TİYATROSU

Çocukları bilinçlendirmeyi amaçlayan ve ormanların önemini anlatan “Orman Perisi ve Kahraman Dostları” adlı müzikli, danslı tiyatro oyunu, Esenyurt Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında minik tiyatroseverlerle buluşacak.

ÇOCUK 7.02.2020 10:10:38 0
ESENYURTLU MİNİKLERE FARKINDALIK TİYATROSU

“Orman Perisi ve Kahraman Dostlari” adli çocuk oyunu, Esenyurt Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü’nün kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde sahneye konuyor. Her bir sahnesi ve repliginin çocuklara özel olmasi ve çocuklarin dünyasina ulasmasi için tasarlanan oyun, 8 Subat Cumartesi saat 13.00’te Sehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde minik tiyatroseverlerle bulusacak. Oyun, iyi yürekli orman perisinin, dünyadaki bütün ormanlari, olusabilecek yanginlardan, ormanlarda yasayan sevimli hayvan dostlarini tehdit eden avcilar ve diger tüm tehlikelerden korumasini konu aliyor. Miniklerin her birini birer orman koruyucusu olarak ilan edip göreve çagiran oyunda, Esenyurtlu minikler orman perisiyle birlikte büyülü bir yolculuga çikacak.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.