GAZİOSMANPAŞA'DA SAHTE ALKOL BASKINI

Gaziosmanpaşa’da sahte içki üretimi yapan bir adrese gerçekleştirilen baskında çok miktarda etil alkol, içki yapımında kullanılan arpa ve buğday, içki düzeneği ile yapımında kullanılan malzemler ele geçirildi.

ASAYİŞ 31.12.2019 11:02:48 0
GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpasa'da sahte içki üretimi yapan bir adrese gerçeklestirilen baskinda çok miktarda etil alkol, içki yapiminda kullanilan arpa ve bugday, içki düzenegi ile yapiminda kullanilan malzemler ele geçirildi. Ayrica adreste bulunan brosürdeki “Alkole yüksek ücret ödemekten biktiniz mi? Sizde evinizde kendi içkinizi yapabilirsiniz” yazida dikkat çekti. Baskinda 3 kisi gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü.

 
 
 

Gaziosmanpasa Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri yilbasi gecesi öncesi gerçeklestirdikleri denetimler kapsaminda sahte içki üretimi yapan bir adrese baskin gerçeklestirdi. Gece saatlerinde Gaziosmanpasa Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yapilan baskinda 3 kisi gözaltina alindi.

 

Ilçede bulunan bir cadde üzerindeki binanin bodrum katina gerçeklestirilen baskin sonucunda bidonlara doldurulmus çok miktarda etil alkol, içki yapiminda kullanilan arpa ve bugday, içki düzenegi ve yapiminda kullanilan malzemeler ele geçirildi.

 

Baskin aninda yakalanan Resul K., Yasar S. ve Erkan S., ifadeleri alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Adreste bulunan brosürde “Alkole yüksek ücret ödemekten biktiniz mi? Sizde evinizde kendi içkinizi yapabilirsiniz” seklinde yazinin oldugu görüldü.

 

Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.