İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı

Koronavirüs tedavisi gören sunucu İkbal Gürpınar, yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi devam eden Gürpınar'dan önemli açıklamalar geldi. Gürpınar; annesini, babasını ve eniştesini koronavirüs nedeniyle kaybetmişti.

SAĞLIK 9.11.2020 17:27:03 0
İkbal Gürpınar yoğun bakımdan çıktı

Ünlü sunucu Ikbal Gürpinar'in annesi Neriman Dönmez, hayatini kaybetti. Gürpinar'in babasi Murtaza Dönmez de koronavirüs nedeniyle 4 Eylül de vefat etmisti. Gürpinar'in enistesi de koronavirüse yenik düsmüstü.

 

HASTALIK SÜRECINI ANLATTI

Kendisi de bir süredir yogun bakimda koronavirüs tedavisi gören Ikbal Gürpinar odaya alindi. Annesinin cenazesine gidemeyen Gürpinar, çok agir geçirdigi hastalik sürecinde yasadiklarini sosyal medya hesabindan paylasti.

 

Ikbal Gürpinar paylasiminda su ifadeleri kullandi:

''Size anlatacak o kadar çok sey birikti ki. Sükürler olsun Rabbime kitap okumaya baslayabildim bugün. Hayat ne kadar kiymetli ve ne kadar da bos. Hasta yataginizda anneniz ölüyor, cenazesine bile katilamiyorsunuz.

 

'NEFES ALMAK NE BÜYÜK NIMET'

Nefes almak ne büyük bir nimet. Bir bardak çay ve ve pilav, sagimdan soluma dönebilmek. Konusmak yasak hala, cigerlerimi yormamak için. Yogun bakimda o hummali çalismayi, o fedakarligi gördüm ya. Ömrümün geri kalanini Doktor ve hemsirelerimiz için dua ederek geçirecegim insallah. Yogun bakim hemsiresi bulmak çok zorlasmis. Lütfen evlatlarinizi yönlendirin.

 

'OLAGANÜSTÜ BIR ORGANIZASYON BU'

Sayin Bakanim (Fahrettin Koca) size nasil tesekkür edecegimi bilemiyorum. Olaganüstü bir organizasyon bu. Canla basla çalisiyor herkes. Allah devletimizi daim kilsin.

 

'HANGI BIRINI ANLATAYIM?'

Sizden ricam yogun bakim hemsirelerinin durumlarini düzeltmeniz. Inanin evladimiz yapmaz onlarin bize fedakarliklarini. Yanimdaki hasta sürekli kolunu oynattigi için kan ter içinde yeni damar arayislari, altimizi tiksinmeden temizlemeleri. Hangi birini anlatayim?

 

'DAYANILACAK GIBI DEGIL'

Taburcu olunca yayin yapar uzun uzun anlatirim insallah. Lütfen mecbur olmadikça sokaga çikmayin. Çift maske ve eldiven, mesafe! Çektigim acilari bilseniz adim atmazdiniz disariya. Inanin öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanilacak gibi degil.''


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.