KINA GECESİNDE KATLİAM

Damadını kına gecesinde öldüren kayınpederden şok savunma

ASAYİŞ 23.12.2019 14:09:51 0
KINA GECESİNDE KATLİAM

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Sahinbey ilçesi Üçoklar Mahallesi'nde önceki gün M.G'nin evinin önünde düzenlenen kina gecesinde, Eser Efsane'nin biçaklanarak öldürülmesi ve annesi Meryem Fidan'in yaralanmasiyla ilgili baslatilan sorusturma kapsaminda, kayinpeder M.G'nin arasinda yer aldigi gelinin 4 akrabasini gözaltina aldi.

,Emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf eden M.G, yaklasik 4 ay önce Eser Efsane'nin annesi Meryem Fidan ile kendilerini ziyarete geldiklerini ve kizini istediklerini anlatti.

Kizini vermeyi ilk önce kabul etmedigini ancak daha sonra kabul ettigini belirten M.G, su ifadeleri kullandi:

'KIZIMI KAÇIRDI'

'Kendi aramizda söz, akabinde nisan töreni yaptik hatta resmi nikah yaptik. Kizim ve Eser'in nisanlilik süreçleri normal seyrinde ilerlerken bundan 20 gün önce damadim Eser, kizimi gelinlik ve ev esyasi bakmak bahanesiyle Kahramanmaras'a kaçirdi.

M.G, ilaç bagimlisi oldugunu ve olaydan önce de 8 hap aldigini öne sürerek, damadini öldürdügü için pisman olmadigini ifade etti.

Cinayetle ilgili M.G'nin de arasinda yer aldigi 4 süphelinin emniyetteki islemleri devam ediyor.

Gaziantep'in Sahinbey ilçesinde önceki gün Eser ve D. Efsane çiftinin kina gecesinde, gelinin yakinlari tarafindan biçaklanan  hayati kaybetmis, annesi ise agir yaralanmisti.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.