Kira artışı için yeni düzenleme

Katıldığı canlı yayında yaşanan yoğun kira artışlarına yönelik konuşan Bakan Kurum, konuya ilişkin yeni bir düzenlemenin 10-15 gün içinde Meclis'e geleceğini belirtti.

DİĞER 28.05.2022 10:33:18 0
Kira artışı için yeni düzenleme

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, NTV canli yayininda sorulari cevapladi. Atatürk Havalimani'nin kapanmayacagini ve bir pistin hizmete devam edecegini açiklayan Bakan Kurum, yasanan kira artislarina yönelik de 'Bakanlarimizla birlikte bir çalisma grubu olusturduk. Kira artislariyla ilgili 10-15 gün içinde bir düzenleme Meclis'e gelebilir.' ifadelerini kullandi.

 

'ATATÜRK HAVALIMANI'NDA PISTLER YIKILMAYACAK'

Bugün tüm Türkiye'ye tüm dünyaya Atatürk Havalimani'nda yapmak istedigimiz projenin küçük bir örnegini gösterdik. Bu örnek de yapilirken hiçbir altyapiya zarar vermeden, insanlarimizin yürüme mesafesinde Istanbul'un akcigeri olabilecek, trafik yükünü azaltacak projemizin bir örnegini gösterdik. 

Cumartesi günü bir sölen havasinda Sayin Cumhurbaskanimizin katilimiyla bir tören düzenleyecegiz. Türkiye'nin en büyük Nillet Bahçesi olacak. 

 

 

Atatürk Havalimani kapanmiyor,  bir pist hizmete devam edecek. Buradaki tüm yapilari degerlendirecegiz. 

Istanbul'umuz deprem bölgesi, hazirlikli olmaliyiz. Bu alan çok büyük bir toplanma alani vazifesi görecek. Burasi bir yasam alani olacak. 

Millet bahçemizin ismini Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan cumartesi günü paylasacak.

 

KIRA ARTISI IÇIN YENI DÜZENLEME

Bakanlarimizla birlikte bir çalisma grubu olusturduk. Kira artislariyla ilgili 10-15 gün içinde bir düzenleme Meclis'e gelebilir.

Pandemi sürecinin basindan itibaren tüm dünyada yasanan tedarik zincirindeki sorunlari, enerji krizindeki sorunlarda vatandasimizin yaninda olduk. Vatandaslarimiz müsterih olsunlar, bu alanda da korumaya desteklemeye devam edecegiz. 

 

 

SALDA GÖLÜ'NE PLAJ IDDIASI 

Biz bu iddialardan, yalanlardan yorulduk. Yalanlarla ilgili hukuki girisimlerde bulunuyoruz. 

Biz dogalligi koruyacagiz diyoruz. Gelecek nesillere en güzel sekliyle aktaracagiz diyoruz. Salda Gölü'nün etrafina gelen araçlari geri çekecegiz diyoruz. Maalesef karsimizdaki muhalefet bizi anlayamadi.Yalan yanlis söylemlerle bu konulari çarpitiyorlar.  


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.