Köşe Yazarımız Erol Çıtır Amasya Meclis Üyesi Aday Adaylığını Açıkladı

Erol Çıtır AK Parti’den Amasya İl Genel Meclisi üyeliği için Aday Adaylığını açıkladı.

SİYASET 16.12.2023 09:58:00 0
Köşe Yazarımız Erol Çıtır Amasya Meclis Üyesi Aday Adaylığını Açıkladı

Erol Çıtır AK Parti’den Amasya İl Genel Meclisi üyeliği için Aday Adaylığını açıkladı.

 

Yaklaşan 2024 Yerel seçimleri için Erol Çıtır, AK Parti’den Amasya İl Genel Meclisi üyeliği için Aday Adayı olduğunu duyurdu. Çıtır, kendisini şu sözlerle tanımladı:

Erol Çıtır kimdir: 1974 tarihinde Amasya’da doğan Çıtır, evli ve bir çocuk sahibi. İlk ve Orta Öğretimini Amasya’da tamamlayan Çıtır, lise öğrenimini açık liseden tamamlayarak, Ön lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Teknikerliği bölümünden mezun olarak tamamladı. Çıtır daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Halen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sosyoloji 4. Sınıf öğrencisi.

 

 

1989 – 1995 yılları arasında Amasya’nın önde gelen fotoğrafçılık stüdyolarında fotoğrafçılık sanatını ve Yeşil Amasya Gazetesi ve Amasya Yorum yerel Gazetelerde foto muhabirliği yaptı.

 

Askerlik sonrası “Ankara Milliyet Gazetesinde” 5 ay foto muhabirliği yapan Çıtır, 1997 tarihinde başladığı “Kanal 7 televizyonundaki”  ışık ve elektrik teknisyenliği görevi 2009 tarihinde sona erdi.

 

Daha sonra Klip Çekimleri, Belgesel Çekimleri, Reklam Çekimleri ve Televizyon Program Çekimleri yapan Çıtır, “Küresel Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan iradesiyle AK Parti kuruluş yılındaki tecrübelerimizi, Ulusal ve Yerel Medyada ve Sivil Toplum Kuruluşlarındaki deneyimlerimizi; Amasya siyasetine aktarmak, Yerel Yönetimlerde aktif görev alarak deneyimlediğimiz yönetim anlayışımızla ve yeni bir anlayışla katkı sağlamak için İl Genel Meclis Üyeliğine; AK Parti Amasya İl Başkanlığımız tarafından seçilecek sıradan aday gösterilmek arzusuyla irademi beyan ederim.” dedi.

İdeal Yaşam Gazetesi Ailesi Olarak Kendisine Başarılar Dileriz.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.