KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 2020'DE DOP DOLU TAKVİMİYLE HAZIR

Küçükçekmece Belediyesi, 2020 yılına dolu dolu bir kültür-sanat takvimiyle ‘merhaba’ diyor. Küçükçekmece Belediyesi, 2020 yılına dolu dolu bir kültür-sanat takvimiyle ‘merhaba' diyor. Sanatseverlere, konserlerden, sergilere, tiyatro

SANAT 25.12.2019 12:23:45 0
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 2020

Ilçede bulunan Cennet, Sefaköy, Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri ile Yahya Kemal Beyatli Gösteri Merkezi, Ocak ayinda birbirinden nitelikli programlara ev sahipligi yapacak.

Usta sair Nazim Hikmet 118. dogum gününde resimlerinden olusan özel bir sergiyle anilacak. Yetkin Dikinciler, Sinem Demircioglu ve Iklim Tamkan, ‘Yarina Davet-Nazim Hikmet' adli gösteride usta sair anisina siir ve müzigi birlestirdikleri bir melodram sahneleyecek. Ikinci Yeni'nin en önemli sairlerinden Cemal Süreya ölümünün 30. yilinda, 40 sanatçinin çalismasindan olusan sergiyle Küçükçekmece'de yad edilecek.

18 farkli yetiskin ve çocuk tiyatrosu

Ayni günde, birkaç farkli etkinlige ev sahipligi yapacak olan Küçükçekmece sahnesinde izleyiciyle bulusacak olan yetiskin tiyatrolarindan bazilari söyle açiklandi: “Esaretin Bedeli, Büyüklere Masallar, Hirçin Kiz, Sisman Güzeldir, Kadin Kafasi, Nane Molla Zülfikar Bey.”

Birbirinden egitici ve eglenceli , “Ali Baba ve Kirk Haramiler, Kurbaga Prens, Merhaba Gölgem, Sevimli Panda” çocuk oyunlari da minik seyircilerin begenisine sunulacak.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.