Pakistanlı eski bakandan milletvekiline canlı yayında tokat

Pakistan’ın eski Enformasyon ve Yayın Federal Bakanı Firdous Ashiq Awan, katıldığı televizyon programında canlı yayın sırasında kavga ettiği Pakistan Halk Partisi (PPP) Milletvekili Qadir Mandokhel'e tokat attı.

DİĞER 10.06.2021 16:09:40 0
Pakistanlı eski bakandan milletvekiline canlı yayında tokat

Pakistan’da bir dönem Enformasyon ve Yayin Federal Bakani olarak görev yapan ve 2 Kasim 2020 tarihinden bu yana da Pencap Eyaleti Basbakanligi Bilgi ve Kültür Özel Asistani olan Firdous Ashiq Awan, yerel bir televizyon programina katildi.

CANLI YAYINDA TOKAT
Programa Awan’in yani sira Pakistan Halk Partisi (PPP) Milletvekili Qadir Mandokhel de katilirken, ikilinin tartismaya girmesi ile tansiyon yükseldi.

Awan, kendisini yolsuzlukla suçlayan vekil Mandokhel’e sinirlenerek, milletvekiline canli yayinda tokat atti.

AWAN: KÖTÜ BIR DIL KULLANDI
Awan canli yayinda yasanan tokat skandalinin ardindan sosyal medya hesabinda yayinladigi açiklamada, Mandokhel'in kendisine karsi kötü bir dil kullandigini söyledi.

Olayin görüntülerinin tamaminin yayinlanmadigini belirten Awan, bu sekliyle hikayenin yalnizca bir tarafinin gösterildigini ifade etti.

Görüntünün tamaminin yayinlanmasini isteyen Awan, “Canli yayin sirasinda Pakistan Halk Partisi (PPP) milletvekili Qadir Mandokhel beni tehdit etti. Küfürlü bir dil kullanarak, rahmetli babama ve bana hakaret etti. Kendimi savunmak için asiri bir adim atmak zorunda kaldim” sözleriyle kendini savundu.

 

Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.