PEDALLAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ÇEVİRİLDİ

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün, Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü iş birliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği “Beylikdüzü Sağlığa Pedallıyor” etkinliği, bisiklet sporuna gönül veren he

SAĞLIK 28.05.2022 10:28:55 0
PEDALLAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN ÇEVİRİLDİ

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü ve Kirlangiç Bisiklet Kulübü is birligiyle bu yil ikincisi düzenlenen “Beylikdüzü Sagliga Pedalliyor” etkinliginin baslangici, Yasam Vadisi 1.etaptaki Çanakkale Meydani ve Atatürk Aniti önünden yapildi. Saglikli yasami desteklemenin yani sira bisiklet kullanimini yayginlastirmayi da hedefleyen etkinlikte, bisiklet sporuna gönül veren her yastan vatandas bir araya geldi. Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik ile Kirlangiç Bisiklet Kulübü Baskani Haluk Karatas’in öncülügünde Beylikdüzü Metrobüs Meydani’na kadar pedal çeviren grup, Yasam Vadisi’ndeki baslangiç noktasina dönerek turu tamamladi. Bisikletle ilgili farkindaligi artirmaya devam edeceklerini belirten Kulüp Baskani Karatas, Beylikdüzü Belediyesi’ne sagladiklari imkan için tesekkür etti.

 

Etkinlik yeni rotalarla devam edecek

 

Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Ali Mesut Çelik etkinlik öncesi yaptigi konusmada, “Bisiklet sadece bir spor araci degil ayni zamanda bir saglik araci. Farkindalik sadece bisiklet sürenlerde degil, toplumda da olmali. Inaniyorum ki Beylikdüzü’nde bunu egemen kilacagiz. Emek veren herkese tesekkür ediyor, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nü de kutlamak istiyorum.” ifadelerini kullandi. Etkinligin her ayin son persembe günü ilçenin farkli noktalarindan devam edecegini belirten Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül ise “Bu projede amacimiz hem bisiklet sporunu vatandaslarimiza sevdirebilmek hem de bölgemizdeki bisiklet yollarini daha aktif sekilde kullanabilmek. Bisiklet kullanmaya gönül veren herkesi etkinligimize bekliyoruz.” seklinde konustu.

Etkinligin sonraki rotalari ise belediyenin sosyal medya hesaplari ile www.beylikduzu.istanbul adresinden duyurulacak.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.