SEVGİLİSİNİN DİLİNİ KESTİ

Otomobilde yanında oturan sevgilisinin dilini kesip, çeşitli yerlerinden yaraladı!

ASAYİŞ 23.12.2019 17:27:22 0
SEVGİLİSİNİN DİLİNİ KESTİ

Adana'da, kullandigi otomobilde yaninda oturan sevgilisinin dilini kesip, çesitli yerlerinden yaralayan süpheli, çevredeki vatandaslarca araçtan indirilerek darp edildi. Kadinin da zanlinin da hayati tehlikesinin olmadigi belirtildi.

'da sevgilisinin dilini kesip vücudunun çesitli yerlerinden yaralayan sahis, vatandaslar tarafindan cipten çikartilip linç edilmeye çalisildi.

KENDISINI VE AILESINI DOLANDIRDIGINI IDDIA ETTI

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bagli Toros Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Neslihan A. (34) erkek arkadasi Murat K. (38) ile kendi kullandigi ciple yola çikti. Murat K. seyir halindeyken Neslihan A.'nin kendisini ve ailesini dolandirdigini ileri sürdü.

 

Kisa sürede arabanin içindeki tartisma kavgaya dönüsünce Murat K. yaninda bulunan biçakla Neslihan A.'ya saldirdi.

Neslihan A. direksiyon basinda kendini koruyamayinca cipi yolun ortasinda durdurdu. Bu arada, Murat K. genç kadinin dilini de kesti. Genç kadin cipin içinden 'yardim edin' diye çiglik atinca çevredeki vatandaslar hemen olay yerine kostu. Kadini biçakladigini gören vatandaslar Murat K.'yi arabadan çekip onu darp etmeye basladi. Bazi vatandaslar da hemen polise ve saglik ekiplerine  verdi. Bu arada genç kadin kanlar içinde kalmasina ragmen vatandaslara, 'Arkadasima vurmayin yeter' diye tepki gösterdi.

 

ANBEAN GÜVENLIK KAMERASINA YANSIDI

Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis Murat K.'yi linç edilmekten kurtardi. Hem zanli hem de kadin ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldirildi. Kadinin da zanlinin da hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi.

Zanli tedavisinin ardindan gözaltina alindi.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.