Son Dönemlerin Yükselen Yıldızı Alman Dizileri

Son Dönemlerin Yükselen Yıldızı Alman Dizilerinden Mutlaka İzlemeniz Gereken 5 Tanesi Alman dizileri, son dönemlerde Netflix'in de etkisiyle oldukça revaçta. Biz de buradan yola çıkarak muhakkak izlemeniz gereken En Kaliteli Alman yapımların

SANAT 31.10.2020 15:47:17 0
Son Dönemlerin Yükselen Yıldızı Alman Dizileri

Iste Ilk 5

 

1. Dark (2017- ) - IMDb: 8,6

 

2019 yilinda bir Alman kasabasindayiz. Winden isimli bu kasabada herkes birbirini tanir. Aileler birbiriyle eski dost çocuklar ise okul arkadasidir. Fakat kisa bir süre önce kaçirilmis olan Erik isimli gencin hala bulunamamis olmasi tüm kasabayi tedirgin etmektedir. Dahasi kaçirilma olayi bir son degil her seyin baslangicidir. Garip olaylarin bas gösterdigi kasabada yasananlar ilk degildir. Uzun zaman önce gerçeklesen olaylarin tekrari gibidir.

 

2. Skylines (2019- ) - IMDb 7,6 

 

Franfurt'tan yetenekli ve genç bir hip-hop yapimcisi ülkenin en ünlü ve basarili rapçisi Kalifa'nin sahip oldugu plak sirketi Skyline Record ile anlasma izlayarak hayatinin sansini yakalar. Ama kisa sürede fark eder ki müzik, organize suç ve finansin iç içe oldugu bir  dünyaya giris yapmistir.

- Skylines'in kadrosunda -

Peri Baumeister , Sahin Eryilmaz , Edin Hasanovic , Murathan Muslu , Erdal Yildiz ve Richy Müller gibi isimler yer aliyor

 

 

3. 4 Blocks (2017- ) - IMDb: 8,2

 

Neukölln'de geçen Alman gangster dizisi, Arap suç çetesi için çalisan Toni adli karakteri takip ediyor. Toni, Arap suç çetesi için çalisan genç bir adamdir. Suçlarla dolu geçmisini ardinda birakmaya karar veren Toni, esi ve kizi ile birlikte hayatinda yeni bir sayfa açar. Ancak isler pek de onun planladigi gibi gitmez. Kardesi bir baskin sonucu yakalanip tutuklaninca hepsinin hayati altüst olur. Toni, ayrildigini düsündügü kirli dünyaya yeniden adim atip, bir kez daha suç dolu olaylarin içerisine sürüklenmek zorunda kalir.

 

4. Dogs of Berlin (2018- ) - IMDb: 7,5     

 

Türk asilli Alman futbolcu Orkan Erdem, Almanya-Türkiye milli maçindan önce Almanya'nin baskenti olan Berlin'de öldürülmüstür.  Almanya milli takiminda oynamayi kabul eden ve bu yüzden çok tepki alan Erdem'in cinayeti,  birbiriyle hiç anlasamayacak biri Alman biri Türk olan  iki dedektifi birlikte çalismaya itecek ve ikiliyi Berlin'in yeralti suç dünyasina dogru sürükleyecektir.

 

5. Türkisch für Anfänger (2006-2008) - IMDb: 7,5

 

Terapist olan Doris, oglu Nils ve 16 yasindaki kizi Lena ile yasamaktadir.

Dizinin baskarakteri Lena, iç dünyasinda gelgitler yasayan sorunlu bir kizdir.

Doris, esi ölen Türk komiser Metin Öztürk ile tanisir ve birlikte yasamaya karar verirler.

Tabii Metin'in çocuklari Cem ve son derece inançli bir Müslüman olan kizi Yagmur ile birlikte.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.