TÜM ORDULULAR DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

KÜLTÜR 16.03.2021 23:20:36 0
TÜM ORDULULAR DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Tüm Ordulular Dernegi Fikir Fabrikasinda Bulustu

 

Beylikdüzü Tüm Ordulular Dernegi, kanat önderleri ile Büyükçekmece Fikir Fabrikasinda Pandemi kurallari çerçevesinde bir araya geldi.

 

Beylikdüzü Tüm Ordulular Dernegi baskani Nezir Karayün’ün organize ettigi kahvaltili toplantida Beylikdüzü’nün Ordulu kanaat önderleri bir araya gelirken, pandemi süreci ve dernegin isleyisi ile ilgili fikir alis verisinde bulunuldu. Büyükçekmece Fikir Fabrikasinda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri ve Kanaat önderleri Beylikdüzünde yasayan Ordulularin birlik beraberlik içerisinde olmalari gerektiginiz altini çizdiler.

“Çalismalarimizi Hizlandiracagiz”

Dernek baskani Nezir Karayün, amacimiz Beylikdüzü’nde yasayan hemserilerimizin her türlü sorunlari ile hemhal olmak, aci ve tatli günlerinde yanlarinda olmak bizim asli görevimizdir. Dernek olarak pandemi sürecinin ardindan çalismalarimizi hizlandirarak, Beylikdüzü’nde yasayan hemserilerimize ulasarak üye çalismalarini, sosyal ve kültürel etkinliklerimize baslayacagiz dedi.

“Nerede Bir Ordulu Varsa Onun Yaninda Olacagiz”

Uzun yillar Beylikdüzü, Gürpinar, Istanbul ve Ordu’da yasayan hemserilerine hizmet eden Gürpinar eski belediye baskani Velittin Küçük; “Nerede bir Ordulu varsa onun yaninda olduk bundan sonrada yanlarinda olmaya devam edecegiz. Geçmiste oldugu gibi bugün ve yarinda hemserilerimize destegimizi sürdürecegiz. Bugün burada bizleri bir araya getiren dernek baskanimiz Nezir Karayün’e yapacagi tüm etkinlik ve hizmetlerinde destek olarak, Beylikdüzü ve Istanbul’da yasayan Ordulu hemserilerimizin hak ettigi yerde, gerek siyasi arenada gerekse yerel yönetimlerde sosyal ve kültürel faaliyetlerinde yapilmasi gereken her türlü destegi saglayacagiz dedi.

“Amacimiz Birlik ve Beraberlik Içerisinde Olmak”

Dernek Kurucularindan Av. Osman Gürcan Çelikkol; “Bizler Beylikdüzü’nde yasayan Ordulular olarak, amacimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmaktir. Yasamis oldugumuz Beylikdüzü’nün siyasi, sosyal ve kültürel etkinliklerinde rol alarak, hemserilerimizin layik olduklari gibi yasamalarini saglamaktir. Dernek olarak en kisa sürede lokalimizi açarak, hem Beylikdüzü hemde Ordu’muzun örf, adet, gelenek, görenek ve kültürlerimizi birlikte yasayacagiz ayrica gençlerimizin ve kadinlarimizin da bir araya gelmelerini saglamaktir dedi.

“Dikkatli Olmaliyiz”

Dr. Mustafa Çukuryildiz, Doganin, insanin akli zekâsi ve sevgisi beraberce el ele karsilikli saygi ile dünyanin içinde bulundugu simdiki ve gelecekte ortaya çikacak tüm zorluklari asmaya yetecektir, ben buna inaniyorum. Zor olacak ama pandemi sürecinde de biraz daha dikkatli olmayi basarmaliyiz dedi.

Beylikdüzü Tüm Ordulular Dernegi baskani Nezir Karayün’ün pandemi kurallari çerçevesinde Fikir Fabrikasinda düzenledigi kahvaltili toplantiya, Gürpinar eski belediye baskani Velittin Küçük, Av. Osman Gürcan Çelikkol, Büyükçekmece Genç isadamlari dernegi baskani Muhammed Mustafa Karayün, Isadami Asim Övün, Gazeteci yazar Ahmet Karayün, Kibris arastirma platformu baskani Hasan Tas, Mimar Oguzhan Karayün, Bayrampasa eski ceza evi müdürü Bahtisen Er ve Dr. Mustafa Çukuryildiz katildi


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.