YAŞLI GÖÇEBENİN HİKAYESİ TİYATRO SAHNESİNDE

Esenyurt Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ‘İnatçı’ adlı çocuk tiyatrosunu 28 Aralık’ta minik tiyatroseverlerler buluşturuyor. Sürekli gezen ve eşeğinin hünerleri sayesinde para kazanan yaşlı bir göçebenin hikâyesin

KÜLTÜR 27.12.2019 12:19:34 0
YAŞLI GÖÇEBENİN HİKAYESİ TİYATRO SAHNESİNDE

Esenyurt Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsaminda ‘Inatçi’ adli çocuk tiyatrosunu 28 Aralik’ta minik tiyatroseverlerler bulusturuyor. Sürekli gezen ve eseginin hünerleri sayesinde para kazanan yasli bir göçebenin hikâyesini konu alan oyun, çocuklari macera dolu bir yolculuga çikaracak.

Esenyurt Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü’nün kültür-sanat etkinlikleri kapsaminda, Inatçi isimli müzikli çocuk tiyatrosu Esenyurt’ta sahnelenecek. Oyun, 28 Aralik Cumartesi günü saat 13.00’te Sehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde minik tiyatroseverlerle bulusacak. Esegi ile beraber devamli gezen ve eseginin hünerleri sayesinde para kazanan yasli bir göçebenin hikâyesini anlatan müzikli komedi, Esenyurtlu miniklere macera dolu bir yolculuga çikararak, onlara keyifli dersler verecek.

 

Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.