YESEVİ ALPERENLERİN GENEL MERKEZİ ARTIK ÜMRANİYE'DE

YESEVİ ALPERENLER DERNEĞİ GENEL MERKEZİNİ ÜMRANİYE'YE TAŞIDI!

KÜLTÜR 24.06.2021 01:48:32 0
YESEVİ ALPERENLERİN GENEL MERKEZİ ARTIK ÜMRANİYE

YESEVI ALPERENLER DERNEGI GENEL MERKEZ BINASI ARTIK ÜMRANIYE'DE!

 

3 yildir Türkiye Genelinde 9 subesiyle birlikte egitim, kültür ve hizmet alaninda hizmet veren Yesevi Alperenler Dernegi Genel Merkez Binasini Ümraniye'ye tasidi. 

19 Haziran 2021 tarihinde açilisi yapilan Genel Merkez Binasinin zemin katida 'Kültür Merkezi' olarak gençligin hizmetine sunuldu.

Pandemi sartlari ve olumsuz hava kosullarina ragmen açilisa ilgi yogundu. Oldukça kalabalik misafir esliginde ve yogun cosku içerisinde dualarla gerçeklestirilen açilisin akabinde Yesevi Alperenler Dernegi Genel Baskani Kürsat Mican duygulu bir konusma yapti.

 

SEHIT LIDER MUHSIN BASKANIMIZIN ISMI KÜLTÜR MERKEZIMIZDE YASATILACAK! 

 

Genel Merkez Binasinin zemin katini modern bir sekilde döseyerek, kitaplarla, egitici, ögretici materyallerle ve Muhsin Yazicioglu'nun  hayatinin, ögretilerinin, veciz sözlerinin ve bolca  resimlerinin bulundugu kitap, yazi, brosür ve dökümanlarla donatarak  adeta bir 'EGITIM VE KÜLTÜR OTAGI' haline getirdiklerini belirten Kürsat Mican, Kültür Merkezine  'SEHIT LIDER MUHSIN YAZICIOGLU KÜLTÜR MERKEZI' adini vermekten büyük bir mutluluk ve kivanç duyduklarini söyledi.

 

KÜRSAT MICAN KONUSMASINI SÖYLE SÜRDÜRDÜ:

 

TÜRK SIYASETININ YÜZ AKI MUHSIN BASKANIMIZI BIZE LIDER YAPAN YÜCE ALLAH'A HAMDOLSUN !  NE MUTLU KI MUHSIN BASKANIMIZIN ALPERENLERIYIZ, IZINDEYIZ !   O BIZIM YÜZÜMÜZÜ HIÇ YERE EGDIRMEDI ! INANDIGI GIBI YASADI, YASANTISIYLA BIZE ÖRNEK OLDU!

 

 

Bugün burada inancimiza, kültürümüze, milliyetimize, maneviyatimiza, mukaddesatimiza, ve tüm deger kodlarimiza düsman olan, milletimizi, yeni nesillerimizi kimliksiz, hüviyetsiz, suursuz ve sahsiyetsiz birakmak için dört bir taraftan saldiran, küfri, zehirli fikir akimlariyla, her türlü nefsani, seytani argümanlariyla cemiyet hayatimizi, aile yapimizi dinamitlemeye çalisan, gençlerimizi köklerinden koparmak için tüm güçleriyle ugrasan ser cephesine karsi kuvvetli bir blok olusturmak gayesiyle 3 yil önce dava arkadaslarimla birlikte kurmus oldugumuz dernegimizin yeni hizmet merkezinin ve basimizi hiçbir zaman yere egdirmeyen, ismi anildiginda onur duydugumuz, inandigi gibi yasayan, davasindan zerre taviz vermeyen, kendi ifadesiyle; 'bir saniyesine bile hükmedemediginiz bir hayat için bu kadar firildak olmaya gerek yok!' diyen,  21. yüzyilda Alperenlerin yol basçisi, DÜRÜSTLÜK ABIDESI SEHIT LIDERIMIZ MUHSIN  BASKANIMIZIN ismini verdigimiz Kültür Merkezimizin açilis merasimi için bir araya gelmis bulunmaktayiz.

 

Buradaki en büyük emelimiz Sehit Liderimiz Muhsin Yazicioglu’nun dedigi gibi “Bir elinde Kuran bir elinde Bilgisayar olan,” çagin yeniliklerini yakalayan, ilimde bilimde, teknolojide, kültürde, sanatta her türlü donanima sahip, imanli, ahlakli, erdemli, ilkeli, idealist, merhametli, cesaretli, yardimsever, vatanperver, milliyetperver, makam, mevki, söhret pesinde kosmayan, Hakka kullugu özümseyen, her isinde Riza-i Ilahiyi önceleyen, Ilay-i Kelimetullah için Nizam-i Alem ülküsünü siar edinmis ve nerede bir mazlum varsa, magdur varsa, ezilen varsa yarasina merhem olmak için seferber olan piril piril bir Alperen Gençligi yetistirmektir.

 

Yürümüs oldugumuz bu kutlu yolda kinayanin kinamasina aldirmadan, hak namina  son nefesimize kadar sonsuz iman, sarsilmaz azim ve kararlilikla Sanli Ecdadimizin izinde ayni ruh ve iman ile mücadelemizi sürdürecegiz.

 

 

Yüce Allah’a hamdolsun ki bugüne kadar birçok gencimizi zehirli fikir akimlarinin girdabindan kurtarmak ve birçok mazluma, magdura ulasip yüreklerine dokunmak, yaralarini bir nebze de olsa sarip sarmalamak, hayir dualarini almak nasip oldu. Allah’in izniyle daha yapacak çok isimiz var.

 

 

Sehit Liderimizin dedigi gibi her daim ümit variz. Inançlarimizi, ümitlerimizi, hayallerimizi asla yitirmeyecegiz. Daima ümit var olacagiz. 

 

Yürekten inaniyoruz ki; Yüce Allah samimi, ihlasli, gayretli ve çaliskan kullarinin yardimcisidir. Ve O asla vaadinden dönmez...

 

Bu duygu ve düsüncelerle sözlerimi tamamlamadan önce dernegimize maddi ve manevi katkisi olan tüm büyüklerimden, hocalarimdan, yönetim kademesindeki dava arkadaslarimdan, genç kardeslerimden Yüce Allah sonsuz razi olsun.

 

Hepinize bir kez daha tesekkür ediyor, en kalbi hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.

 

YÜCE ALLAH ÂLI DEVLETIMIZE, NECIP MILLETIMIZE KIYAMETE KADAR ZEVAL VERMESIN!

 


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.