YouTube Premium 1 yıl ücretsiz abonelik fırsatı sunuyor!

Youtube, Premium aboneliğe 1 yıl boyunca ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz yeni bir yöntem sunmaya başlıyor.

TEKNOLOJİ 29.06.2022 11:01:09 0
YouTube Premium 1 yıl ücretsiz abonelik fırsatı sunuyor!

 

YouTube, her türden videolari içerisinde barindirmasi ile en popüler platformlardan bir tanesi. Ancak platformda yer alan reklamlar bazen can sikici olabiliyor. Platformda yer alan videolari reklamsiz kullanmak için ise YouTube Premium aboneliginizi olmasi gerekiyor. Youtube ise Premium abonelige 1 yil boyunca ücretsiz olarak ulasabileceginiz yeni bir yöntem sunuyor.

 

Referans kodu ile ücretsiz YouTube Premium

 

YouTube, tipki YouTube TV‘de oldugu gibi YouTube Premium‘da da yeni bir referans programi duyurdu. Buna göre mevcut aboneler bir kod yardimi ile çevresindekileri YouTube Premium’a davet edebilecek. bu referans kodlarinin kullanilmasiyla da mevcut aboneler 1 yila kadar ücretsiz YouTube Premium aboneligine erisebilecekler.

 

Belli bölgelerde bullanicilar YouTube uygulamasini açmalari ile birlikte yeni bir teklifle karsilastilar. Çikan teklifte ise su ifadeler yer aliyor.

 

Bir arkadasinizi özel indirime sahip 3 aylik Premium’u denemeye davet edin.Size özel baglanti ile kaydolduklarinda, bir sonraki ayiniz ücretsiz!

 
 

Gönderilen referans kodu ile yapilan üyeliklerde ABD’de 11.99 dolar olan üyelik fiyatinin üç ay için sadece 0.99 dolar oldugu belirtiliyor. Bu referans kodu ile birlikte kaydolan ve ödeme yapan her kisi için ise referans kodu sahibine 1 aylik ücretsiz hizmet sunuluyor. Bu sayi ise 12 kisi ile sinirli.

 

Bu referans linkine ulasmak için ise YouTube uygulamasina giris yapip, sag üst kösedeki profil resmine tiklamak gerekiyor. Ardindan Premium avantajlariniz bölümüne giris yaparak, ücretsiz abonelik için referans koduna ulasilabiliyor. Ancak bu sistemi biz henüz Türkiye’de test edemedik.

 

YouTube yeni referans sistemini 2023 yilinin Mayis ayina kadar sürdürüecek. Ilerleyen günlerde referans kodu ile ücretsiz YouTube Premium aboneliginin ülkemizde de aktif hâle gelmesini bekliyoruz. Peki siz YouTube Premium hakkinda ne düsünüyorsunuz? Görüslerinizi yorumlar kisminda bizimle paylasabilirsiniz.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.