Yüz yüze eğitim öncesi okullarda kapsamlı temizlik

Şanlıurfa’da yüz yüze eğitim öncesinde öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görebilmesi için kapsamlı bir çalışma yapıldı.

SAĞLIK 23.08.2021 15:21:28 0
Yüz yüze eğitim öncesi okullarda kapsamlı temizlik

Sanliurfa’nin Karaköprü Ilçe Belediyesi tarafindan 6 Eylül’de baslayacak olan yüz yüze egitim dönemi öncesi ögrencilerin daha temiz bir ortamda egitime baslamasi için okullarda kapsamli temizlik ve dezenfekte çalismasi yapiliyor.

YÜZ YÜZE EGITIM ÖNCESI DEZENFEKTE ÇALISMALARI YAPILDI

Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri siniflar ve koridorlarda dezenfekte çalismalari gerçeklestirirken, özellikle okul bahçesi ve merdivenler deterjanli su ile yikaniyor. Atakent Mahallesinde bulunan Haci Abdurrahman Özdemir Ortaokulunda gerçeklestirilen temizlik çalismasini Karaköprü Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Aslan ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Murat Yanmaz da takip etti.

BELEDIYE BASKANI YAKINDAN TAKIP EDIYOR

Aslan, 2021-2022 egitim dönemi öncesi Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin talimatiyla okullarda kapsamli bir temizlik çalismasi baslattiklarini ifade ederek, ögrencilerin temiz bir ortamda egitime baslamasini hedeflediklerini dile getirdi. Karaköprü Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Murat Yanmaz da Baskan Baydilli’ye ve temizlik isleri ekiplerine yapilan çalismalardan dolayi tesekkür etti.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.