Bu Yıl Da "Azerbaycan En İyi Ödülleri" Geliyor

Yaklaşık 10 yıldır düzenlediğimiz Azerbaijan Best Awards Ödül Gecesi bu yıl da geleneğe sadık kalarak gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 8.06.2024 13:04:33 0
Bu Yıl Da

 

Bu Yıl Da "Azerbaycan En İyi Ödülleri" Geliyor

Yaklaşık 10 yıldır düzenlediğimiz Azerbaijan Best Awards Ödül Gecesi bu yıl da geleneğe sadık kalarak gerçekleştirilecek. 4 Temmuz'da JW Absheron Marriott Otel'de gerçekleştirilecek büyük etkinliğimizde, alanlarının en iyileri halk oylaması ve jürimizin desteğiyle seçilecek. Instagram'da yapılacak adil ve şeffaf oylamanın sonucu, final gecesinde değerli jüri üyeleri tarafından açıklanacak. Etkinliğimizin jürileri değerli insanlardır. Etkinliğin jürisi ve proje yöneticisi sanatçı Mehriban Alishova, jürimiz Milvus Psikoloji ve Gelişim Merkezi kurucusu ve yöneticisi, psikolog Lala Mammadrzayeva, jürimiz Faros Psikoloji ve Konuşma Gelişim Merkezi kurucusu ve yöneticisi, psikolog Tamara Mammadrzayeva, jürimiz 4Cult kurucusu ve yöneticisi Roman Sanayev, jürimiz metafizikçi, parapsikolog, TYBB Azerbaycan temsilcisi Yasham Kochu, İqtidar gazetesi yazarı Hasan Hasratlı, jürimiz iş adamı, Agat Silver mağaza zincirinin kurucusu ve yöneticisi Aslan Abbaszade, jürimiz Agro Mix şirketinin kurucusu ve yöneticisi  Gülpari Bayramova, jürimiz Big.az, Sonxeber.az sitelerinin başkanı, gazeteci Emil Akbarov, jürimiz plastik cerrah Gündüz Bayram, jürimiz Kök hücre uzmanı, doktor-terapist, güzellik uzmanı Sakina Abdullayeva,  jürimiz Ekspres Haber portalı başkanı Farid Huseynov, Güzellik Merkezleri başkanı jürimiz iş kadını Konul Ahadova ödülleri taktim edecek deyerli isimler olacak. Her zaman olduğu gibi bu sefer sizi etkilemek için çok yakında geliyoruz…


Çarşamba 37.9 ° / 25.5 °
Perşembe 37.6 ° / 22.1 °
Cuma 37.3 ° / 22.9 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.